fbpx

Alternatieve activiteiten in lockdown-periode

Deze Corona-situatie is voor ons allen nieuw en vreemd. Op reguliere wijze samen sporten, zit er voorlopig niet in. In ieder geval t/m 20 mei a.s. niet. Dit betekent echter niet dat we niet samen, vanuit huis of buiten op gepaste afstand, nog steeds 'Sterk in je Schoenen' kunt staan!

In deze persoonlijke videoboodschap hieronder van oprichter en eigenaar van Trainingscentrum Helena, Martijn Bos, vertelt hij hoe we met z'n allen sterk en fit kunnen blijven. Want we willen je natuurlijk ook in deze lastige periode graag ondersteunen met onze activiteiten en onze mental power principes. Verderop in dit bericht tref je de nodige, op de video aanvullende, links en informatie.

In de tussentijd is ons team druk bezig met het plannen van extra activiteiten, voor zodra we weer open kunnen. Denk aan extra seminars, examentrainingen en gezelligheid.

We hopen je 21 mei a.s. weer te mogen ontvangen. In de tussentijd......let op je veiligheid en blijf gezond!

Met sportieve groet,

Trainingscentrum Helena

Online trainingen via social en Zoom

Sinds de intelligente lockdown zijn we gestart met het online aanbieden van activiteiten. We geven o.a. iedere doordeweekse dag besloten online lessen voor volwassenen via het platform Zoom en posten verschillende tutorials en challenges op onze social media kanalen: YouTube  Facebook en Instagram. Volg de kanalen om automatisch op de hoogte te blijven van de laatste posts!

Aangepaste buitentrainingen

Geleidelijk worden de landelijke Corona-maatregelen versoepeld. Dit biedt ons de mogelijkheid om, conform strikte protocollen, buiten les te geven aan zowel kinderen als volwassenen. De protocollen ontvang je als lid per e-mail. Houd je aan deze. Niet enkel voor je eigen gezondheid en dat van andere deelnemers, maar ook voor de bescherming van onze school. Boetes voor het niet hanteren van de regels kunnen namelijk tot in de duizenden euro's oplopen.

Corona-rooster

Wegens alle restricties en maatregelen hanteren we een aangepast rooster. De tijdelijke Corona-roosters voor onze locaties in Haarlem en Alphen aan den Rijn tref je op de pagina 'aangepaste roosters'.

Krav Maga Specials

Exclusief voor de actieve Krav Maga leden verzorgen we speciale webinars waar verschillende internationale experts een Masterclass verzorgen.  Onder andere Andy Burkert (E.I.T. van Duitsland), Tim Alexander (E.I.T. en C.I.T. van Australië) en George Chalkias (E.I.T. van Griekenland) zijn al te gast geweest.

Naast de fysieke en technische webinars, verzorgen we tevens webinars die focussen op je Mental Power.  Leer bijvoorbeeld beter te observeren, analyseren, communiceren en strijdplannen te maken.

Informatie over de Masterclasses ontvang je middels de (tijdelijk) wekelijkse nieuwsbrief. Middels de Zoom-avondlink kun je als deelnemen.

Trojan Workout apps

Onze gratis Trojan Workout app zit ook boordevol oefeningen, met of zonder kettlebell. Heb je de app nog niet gedownload? Doe dat dan snel en plan gelijk je eerste workout in!  

>> download TWO app <<

Tijdelijk kettlebells met korting

Heb je ervaring met kettlebell training en wil je thuis aan de slag, maar heb je nog geen kettlebell? Neem dan contact met ons op. We verkopen de kettlebells tijdelijk met 20% korting. 

>> contact met Helena <<

Sportvasten en Detoxen in tijden van Corona

De gezondheid van onze leden heeft onze hoogste prioriteit. Zeker nu. We hebben verschillende vragen gekregen hoe wij in deze tijd van Corona omgaan met onze programma's Sportvasten en Vegan Detox. Beiden worden nog steeds aangeboden, echter de intake en andere contactmomenten zullen uitsluitend telefonisch of online plaatsvinden. Daarnaast zullen we creatieve alternatieven bieden om het sportgedeelte van de programma's uit te voeren.

Aangezien de meeste mensen de komende periode thuis moeten doorbrengen, kan dit juist een tijd zijn om dit op te pakken. Immers, er zijn geen sociale verplichtingen, zoals borrels en etentjes die je kunnen afleiden en je bent misschien juist nu meer in de gelegenheid om je eigen tijd in te delen.  Belangrijk uitgangspunt is dat je je goed voelt. Fysiek fit genoeg om een programma 10 dagen vol te houden. Maar neem ook je mentale staat goed onder de loep voordat je besluit van start te gaan. Slaap je 's nachts slecht, omdat je je zorgen maakt over de gezondheid van je naasten? Of heb je extra veel stress vanwege het bedreigde voortbestaan van je bedrijf? Dan is dit niet het moment. Echter, er zijn veel mensen die nu juist de behoefte voelen om hun gezondheid en weerstand een boost te geven.

Make the Switch en Vegan Detox

Vanuit Trainingscentrum Helena bieden we twee programma's aan: MAKE THE SWITCH en VEGAN DETOX.
'Make the Switch' sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainings- en vastenmethode waarmee je je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. Sportvasten zorgt voor gewichtsverlies, meer vitaliteit en betere sportprestaties.
'Vegan Detox' is een 10-daags detox dieet waarbij je je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam. Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. De voordelen van effectief ontgiften zijn:


• Tot 4 kilo gewichtsverlies
• Een versterkte darmflora
• Meer energie en een fitter gevoel
• Een mooiere huid

Investering

'Make the Switch' sportvasten kost €250 voor het gehele traject (van 10 dagen), inclusief persoonlijk protocol, begeleiding en uitgebreid supplementenpakket. 
Vegan Detox kost nu €134 (ipv €149) en kan, met gebruik van de kortingscode HELENA, besteld worden via de Fittergy Shop.

Meer info en aanmelden

Hieronder tref je de sportvastenreis van Sven, die onlangs zijn 10-daagse heeft afgerond. Voor meer informatie en/of om je aan te melden voor de programma's stuur je een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dankbaarheid en begrip

We willen iedereen die ons heeft gemaild met suggesties of ter ondersteuning heel erg bedanken. Als bedrijf zijn we kwetsbaar en volledig afhankelijk van jouw steun. We willen je vragen om begrip te tonen voor de situatie en niet je lidmaatschap te pauzeren of op te zeggen. We willen namelijk dat jullie wel nog een trainingscentrum hebben om naar terug te komen wanneer dat weer mag. Mocht je zelf geen vast inkomen hebben, dan zoeken we graag samen met je naar een oplossing. Als je wel een vast inkomen hebt, dan hopen we dat je jouw trainingscentrum wilt blijven steunen en dat we hopelijk na een aantal weken weer samen kunnen trainen.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons