fbpx
  • Home
  • Aanmelden proefles Krav Maga Alphen

AANMELDEN PROEFLES locatie Alphen

Je overweegt een proefles Krav Maga. Wat tof!

Er is geen betere plek of mentor om kennis te maken met Krav Maga dan bij de hoogst geschoolde Krav Maga instructeur, Martijn Bos. En dit is zijn trainingscentrum! Al jarenlang de beste in Alphen aan den Rijn.

Wat leer je tijdens je eerste proefles?

Voor velen best spannend, zo'n eerste les. Maar maak je niet druk. Dit is wat je kan verwachten: 

  • effectief je veiligheid vergroten
  • gevechten ontwijken en voorkomen
  • binnen enkele seconden met je tegenstander afrekenen
  • je zelfvertrouwen en mentale kracht laten groeien

Handig om te weten

Een proefles volg je tijdens de starterslessen: dinsdag 19:00 - 20:00 uur of donderdag 19:00 - 20:00 uur. De les duurt 60 minuten en bestaat uit een warming up, technieken en afrondende einddrill.

Draag makkelijk zittende sportkleding tijdens de proefles. Schoenen zijn niet nodig. We trainen op judomatten. Het meenemen van water en een handdoek wordt aangeraden. Mocht je in bezit zijn van een bitje en/of tok en voel je je prettiger bij gebruik daarvan, neem die gerust mee.

De instructeur weet dat je komt. Meldt je vooraf altijd even bij haar/hem en breng de instructeur altijd op de hoogte van zaken waar eventueel rekening mee moet worden gehouden (bijvoorbeeld blessures).

Uiteraard vinden we het leuk als je na je proefles kiest voor Krav Maga bij Trainingscentrum Helena. Is Krav Maga toch niet jouw ding? Dan ben je ons niets verplicht.

Gebruik het aanmeldformulier op deze pagina, ontvang de bevestiging per e-mail en we zien je dan tijdens je proefles.

Tot snel!

Aanmelden Proefles

Uw gegevens

Over Trainingscentrum Helena

Trainingscentrum Helena richt zich op de veiligheid en gezondheid van haar community. Met effectieve methodes leren wij onze leden mentaal, verbaal en fysiek sterk in de schoenen te staan.

Kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit. Ons gekwalificeerd team van instructeurs staan klaar om jou je beste ervaring van Krav Maga mee te geven. Met vertrouwen, plezier en inspanning gaan we samen jouw proefles tegemoet.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons