fbpx

Proeflessenpakket

Je overweegt een proefles Krav Maga of Trojan Workout bij ons. Erg tof! Er is namelijk geen betere plek om kennis te maken met deze trainingen dan bij de hoogst geschoolde Krav Maga instructeur en bedenker van Trojan Workout, Martijn Bos. En dit is zijn trainingscentrum! Al jarenlang de beste in Haarlem en Alphen aan den Rijn

Je twijfelt alleen of één proefles wel voldoende is om te bepalen of Krav Maga en/of Trojan Workout wat voor je is. Geen probleem! Daar hebben we een oplossing voor: het Helena proeflessenpakket.

Drie lessen voor € 15,-

Een losse les voor volwassenen/kinderen is normaal € 10,-. Het Helena proeflessenpakket bied je drie lessen voor slechts € 15,-.

Wat leer je tijdens je lessen?

Voor velen best spannend, die eerste les(sen). Maar maak je niet druk. We houden rekening met onze leden. Dit is wat je kan verwachten: 

Bij Krav Maga leer je: effectief je veiligheid te vergroten,  gevechten te ontwijken en voorkomen, binnen enkele seconden met je tegenstander af te rekenen, je zelfvertrouwen en mentale kracht te laten groeien

Bij Trojan Workout leer je: je prestatie te optimaliseren door; je conditie te verbeteren, sterker te worden, je coördinatie te verbeteren.

Handig om te weten

  • Draag makkelijk zittende sportkleding tijdens de les.
  • Sportschoenen zijn in Haarlem niet nodig; we trainen daar op judomatten. In Alphen a/d zijn sportschoenen wel nodig; daar trainen we in een reguliere gymzaal.
  • Het meenemen van water en een handdoek wordt aangeraden.
  • Voor de Krav Maga proeflesser: mocht je in bezit zijn van een bitje en/of tok en voel je je prettiger bij gebruik daarvan, neem die gerust mee.
  • Breng de instructeur altijd op de hoogte van zaken waar eventueel rekening mee moet worden gehouden (bijvoorbeeld blessures).

Evenement Eigenschappen

Startdatum Niet van toepassing of in overleg
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs €15,00

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons