fbpx
  • Home
  • Evenementen
  • Trojan Workout Kettlebell basis seminar voor niet TCH-leden

Trojan Workout Kettlebell basis seminar voor niet TCH-leden

Wil jij ervaren hoe tof het is om met kettlebells te trainen?

Wil jij leren hoe je op een veilige manier razend effectieve trainingen kunt uitvoeren?

Wil jij werken aan je kracht, uithoudingsvermogen, explosiviteit en mobiliteit?

Dan is de Trojan Workout basisseminar het uitgelezen evenement voor jou!

Techniektraining

Het basisseminar Trojan Workout Kettlebell is specifiek opgebouwd om in twee uur tijd de grondbeginselen van Kettlebell-training te leren. We werken toe naar een goede en veilige uitvoering van de Kettlebell Swing en de Turkish Get up. Samen met de Trojan Pose leg je hiermee een zeer solide basis voor jouw verdere Kettlebell-trainingen en Trojan Workouts.  

Kwaliteit

De technieken die wij je leren zijn veilig, effectief en voor iedereen aan te leren. We hanteren hierbij de principes van de Trojan Workout en de RKC (Russian Kettlebell Certification) en bieden daarmee een techniek training van de hoogste kwaliteit.

De Trojan Workout basisseminar is namelijk niet een paar uurtjes ‘beetje lekker bezig’ zijn met kettlebells. Het is ook geen ultra zware 2 uur durende workout. Het is een training met een duidelijke focus, heldere uitleg en effectieve oefeningen. Na twee uur sta je buiten (ja, wel bezweet!) met een goed begrip over hoe kettlebells werken, maar vooral hoe jouw lichaam werkt en hoe kettlebell-training jou kan helpen sterker en fitter te worden!

Basis niet beginners!

Het Basisseminar is bewust geen Beginnersseminar genoemd. Want, hoewel het absoluut toegankelijk is voor onervaren deelnemers, is dit seminar ook zeer geschikt voor ervaren kettlebellers. Back to basic is altijd een goed idee, in welke discipline dan ook. Investeer twee uur tijd aan het fine tunen van je techniek. Is je Hip Hinge krachtig genoeg? Welke slordigheden zijn er in je Get Up geslopen in de loop der tijd? Hoe breek je door je plafond heen? Neem jezelf onder de loep en geef een nieuwe impuls aan je trainingen!

Evenement Eigenschappen

Startdatum 05-07-2020 10:00
Einddatum 05-07-2020 12:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 05-07-2020 10:00
Prijs €40,00
Locatie TC Helena Haarlem

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons