fbpx

Trojan Workout Kickstarter Programma

Wil jij fitter, sterker en strakker worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of waar je de motivatie vandaan moet halen? Maak gebruik van onze kickstarter!

  • 5x personal training Trojan Workout
  • 1x Trojan Workout Basis clinic Kettlebell
  • 1x maand gratis Trojan Workout (bij Trojan Workout jaarabonnement, vanaf €33 per maand)

Het Trojan Workout kickstarter programma van Trainingscentrum Helena is de perfecte combinatie van Personal Training en groepslessen. Je start je traject met een personal trainer, een Trojan Workout gecertificeerd instructeur. Tijdens vijf intensieve sessies van een half uur krijg je de fysieke en mentale voorbereiding om je klaar te stomen voor Trojan Workout trainingen. Vervolgens stroom je door naar de reguliere lessen. Trojan Workout lessen worden overdag, ’s avonds en in het weekend aangeboden bij Trainingscentrum Helena.

Het kickstarterprogramma is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan intensieve persoonlijke begeleiding. Ben jij onzeker over je lijf en/of je prestaties na bijvoorbeeld blessure of zwangerschap? Ben je er lang uit geweest en is het een grote stap om weer met sporten te beginnen? Vind jij het fijn om 1 op 1 begeleiding te krijgen, maar is het te kostbaar om dit structureel te doen? Of werkt het voor jou het best om een spreekwoordelijke ‘schop onder je kont’ te krijgen van een personal trainer?  Het Trojan Workout kickstarterprogramma helpt jou op weg om op een gemotiveerde manier jouw kracht, mobiliteit en fitheid te verbeteren! 

Evenement Eigenschappen

Startdatum Niet van toepassing of in overleg
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs €199,00
Locatie TC Helena Haarlem

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons