fbpx

Achter de schermen Helenadag 2019

Instructeur Stephan deelt zijn ervaringen van deze supergave dag!

Houd het hoofd koel…..ook tijdens het organiseren

Eind juni kwam Monique met een goed idee: “Is het niet weer eens tijd voor een Helenadag?”. Top idee, vond ook Martijn. Ik kreeg de vraag of ik de organisatie van deze dag op mij wilde nemen. Uiteraard met de ondersteuning van onze spil in het web Monique.

Door mijn ervaring met het bedenken en geven van workshops, dacht ik: “Ja, dat doe ik wel even.”. Alleen dit keer was het niet zomaar een workshopje maar een hele DAG. Want, de ‘Helenadag’ is altijd een spektakel. Iets waar ik zelf niet van ben als het om workshops gaat. Met deze eye opener op zak pakte ik deze uitdaging alsnog met beide handen aan. 

Krav Maga Mindset

Krav Mindset Seminars: kom uit je comfortzone en groei mentaal!

Het motto van Trainingscentrum Helena is ‘Sterk in je schoenen’. Alles onder controle hebben in het leven is natuurlijk onmogelijk. Perfectie bestaat niet. Maar je kunt wel alles uit jezelf proberen te halen, om steeds sterker te worden. Een belangrijk onderdeel van de Krav Mindset!
In de Krav Maga les halen we je steeds uit je comfortzone waardoor je steeds beter wordt. En om mentaal te leren groeien, bieden we de Krav Mindset aan. In onze Mental Power Seminars leren we je omgaan met tegenslagen en hoe je doorzettingsvermogen creëert. Dit is het eerste onderwerp dat we gaan behandelen in deze nieuwe reeks seminars.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons