fbpx

En toen was het moment daar

En toen was het moment daar! Eindelijk, na een intensief trainingskamp van 7 dagen, dat zwoegen en na al die spanning, zit mijn examen erop. Dit voelt als een enorme succesbeleving!

Op 1 januari stelde ik een doel voor mijzelf. Ik wilde 21 mei ’17 examen gaan doen voor Krav Maga expert level 4 bij de IKMF. Iets wat nog nooit eerder iemand uit Nederland had gedaan. En ik wilde als de beste versie van mijzelf verschijnen en op de weg ernaartoe zo veel mogelijk mensen inspireren om ook aan hun fysieke en mentale kracht te werken. Nu heb ik mijn examen gehaald en ben ik dolblij!

Deze reis heeft 5 maanden geduurd, waarin ik alles in het teken heb gezet om mijn diploma te halen. En nu kan ik terug kijken en zeggen dat het echt is gelukt.

Ik behoor nu tot één van ’s werelds hoogst gecertificeerde IKMF Krav Maga instructeurs! Ik weet dat er hierdoor een heleboel extra ogen op mij zijn gericht, maar ik ga hier dankbaar gebruik van maken om anderen te blijven inspireren.

Het behalen van dit diploma is voor mij een reden om te blijven groeien, maar ik ben ook erg trots op wat ik nu behaald heb. Zeker als ik bekijk waar ik vandaan kom en wat ik er voor heb moeten doen. Ik heb mijn focus vastgehouden, prioriteiten gesteld en een mooi resultaat neergezet.

Mijn plan was om de komende dagen niet te trainen maar dat is niet helemaal gelukt. Ik neem nu toch even een paar dagen om terug te kijken op dit avontuur en om te reflecteren op wat ik geleerd heb en waar ruimte voor verbetering ligt. En natuurlijk ga ik ook even goed uitrusten.

Mijn reflectie zal ik zeker met jullie delen maar dat komt later. Op dit moment wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een aantal mensen extra te bedanken, in willekeurige volgorde.

Eric van Nimwegen van AFAV, Roemer Trompert, Marloes Coenen en het wedstrijd team van R-Grip, Renate van Ingen van In-Verbinding.

Yvonne Smedts, mijn instructeursteam van Trainingscentrum Helena, met in het bijzonder Ronald en Elkan met wie ik naar Israël afreisde, Linda Graanoogst, Mylaissa van Offeren, IKMF en IKMF-NL en natuurlijk mijn vrouw Suzanne Bos, voor haar steun en vertrouwen. Mocht ik mensen vergeten zijn, zal ik die zeker in mijn volgende blog noemen.

De media: Hart van Nederland, Linda.TV, Q Music, Radio 1, RTV Noord Holland, AD, Alphens Dagblad, Haarlem 105 radio, NH Nieuws,

Tot slot jij als volger. Ik heb zoveel persoonlijke berichten, succeswensen en support gehad. Via social media, via email en bij direct contact. Dat had ik nooit verwacht. Ik wilde mensen inspireren om ook dat stapje extra te zetten om een betere versie van jezelf te worden. Ik heb vele berichten ontvangen van mensen die hun eigen persoonlijke verhaal met me deelden en vertelden wat ze aan Krav Maga en/of de Road2e4 hebben gehad. Ongelofelijk! Ik heb alle berichten aandachtig gelezen. Ik ben heel blij met de invloed die ik met mijn actie op anderen heb gehad. Ik heb dan ook besloten dat ik hier zeker niet mee zal stoppen. In welke vorm ik het ga gieten weet ik nog niet, maar ik laat binnenkort weer iets van mij horen!

Je kunt me eenvoudig mailen, mocht je iets willen delen met me. En als je suggesties hebt voor een volgende “Road”, dan hoor ik het graag!

En natuurlijk kun je nog vaak genoeg de korte docu’s van AFAV terug kijken:

deel 1: https://www.youtube.com/watch?v=yRnFkCoFO04
deel 2: https://www.youtube.com/watch?v=rnmdf9S8NoY
deel 3: https://www.youtube.com/watch?v=vBz1Omzcfog

Voel je vrij om de video’s met iedereen te delen.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons