fbpx

Corona-maatregelen op locatie

Samen zetten we een stap vooruit

De Corona-pandemie vraagt veel van het aanpassingsvermogen van eenieder. Alleen wanneer iedereen zich aan de maatregelen houdt, kunnen we weer een stap vooruit. 

We vragen daarom al onze leden om alert te blijven en de algemene landelijke maatregelen in acht te nemen:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen.

Aanvullende maatregelen/verzoeken

Vanuit Trainingscentrum Helena voegen wij het volgende toe:
  • BIJ KLACHTEN BLIJF THUIS! We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: kom svp niet naar een training wanneer je ook maar enigszins klachten ervaart (verkoudheid, koorts, hoesten, benauwdheid, verlies van reuk en/of smaak). Bij twijfel blijf thuis! Dit geldt eveneens voor onze instructeurs, hetgeen mogelijk tot lesuitval kan leiden. Wij vragen om jullie begrip hiervoor.
  • MELD JE AAN IN DE APP! Registratie in de Mijn Club app is belangrijk met het oog op bron-en contactonderzoek in het geval van een positieve Corona testuitslag onder onze leden, instructeurs en overige medewerkers. Door aanmelding in de app verklaar je niet Corona positief te zijn, geen klachten te ervaren en niet in aanraking te zijn geweest met Corona positief geteste personen. Tot slot is aanmelding via de app belangrijk om te voorkomen dat er te veel mensen voor een les verschijnen. Geen aanmelding in de app = geen deelname.
  • DESINFECTEER JE HANDEN EN DRAAG EEN MONDKAPJE VOOR EN NA DE LES. Op onze locaties zijn desinfectiemiddelen aanwezig. Daarnaast zullen wij zorgdragen voor desinfectie van de trainingsmaterialen en hierbij mogelijk een beroep doen op de leden.
  • BLIJF NIET ONNODIG OP LOCATIE. Verschijn s.v.p. niet te vroeg voor een les en verlaat na afloop weer zo snel mogelijk de locatie. Ouders zetten hun kinderen voor de deur af, vertrekken weer en wachten niet op locatie. We houden de kantine zoveel mogelijk onbezet. 
  • VOLG DE INSTRUCTIES VAN JE INSTRUCTEUR EN OVERIGE MEDEWERKERS VAN TRAININGSCENTRUM HELENA.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons