fbpx

RACHID IHATAREN

FUNCTIES

Instructeur

GEEFT LES IN

Krav Maga Volwassenen, Trojan Workout

SPORTCV

Krav Maga Instructor, PCC Instructor, TWO instructor, Krav Maga Level G5

Sporten en bewegen maakt altijd deel uit van mijn leven

Sinds ik mij kan herinneren maakt sporten en bewegen deel uit van mijn leven. Dat is ooit begonnen met voetbal. Op enig moment is daar fitness en vormen daarvan bij gekomen. Ik heb door de jaren heen een voorkeur ontwikkeld voor bodyweight traingen. Inmiddels staat Krav Maga centraal. Ter ondersteuning doe ik regelmatig aan thaiboxen, TWO en bodyweighttraningen.

Ik ben les gaan geven omdat.....

Mijn besluit om les te gaan geven is tweeledig. In de eerste plaats Uit egoïsme. Ik had een sterke wil om nog meer kennis op te doen en mijn vaardigheden te verbeteren. De instructor opleiding van IKMF was voor mij een bruikbaar instrument om dat doel te bereiken. 

In de tweede plaats heb ik een natuurlijke drive om mensen om me heen te coachen en beter te maken. Lesgeven is dan een natuurlijke en logische volgende stap.

Het mooiste is iemand zien groeien

Het allermooiste van lesgeven is mensen in staat te stellen zichzelf aan te leren, te stimuleren en te inspireren om een betere versie van zichzelf te worden. Dat gaat verder dan het beheersen van Krav Maga technieken. Dan gaat het ook over mindset, niet opgeven, controle over situatie hebben, etc.

Het mooiste is om iemand binnen te zien komen en te zien groeien. De een sneller dan de andere, maar iedereen groeit. Daar een bijdrage aan leveren geeft mij veel voldoening.

Waarom ik heb gekozen voor Trainingscentrum Helena.....

Voor dat ik de keuze maakte om bij Helena te gaan trainen en daarna les te geven, heb ik me goed georiënteerd. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de filosofie van Helena. Naast Krav Maga vaardigheden hecht Helena veel waarde aan het mentale deel. Een andere overweging was het team, waarmee je blijvend aan jezelf werkt, zowel qua Krav Maga als mentaal.

Meer weten over de lessen van Rachid?

Klik dan op de productbutton(s)

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons