fbpx

SHARON SCHRAMA

FUNCTIES

Instructeur

GEEFT LES IN

Krav Maga Jeugd, Krav Maga Volwassenen

SPORTCV

Krav Maga Civilian Instructors Course, RKC Kettlebell Instructor Level 1, Krav Maga Level G2

Lesgeven en trainen bij Helena heeft richting gegeven aan mijn studie

Van kleins af aan deed ik al aan de verdedigingssport Ninpo goshinjustu. Toen ik 16 was, wilde ik andere sporten uitproberen en toen heb ik onder andere kickboksen en Krav Maga uitgeprobeerd. De Krav Maga proefles had een grote indruk op mij gemaakt en ik wist gelijk dat ik dit wilde gaan doen. Vrij snel nadat ik met mijn Krav lessen begon, heb ik mijn lessenpakket uitgebreid en ben ik ook de Trojan Workout erbij gaan doen. Ik voelde mij steeds zekerder en fitter en ik merkte dat de Krav en TW lessen elkaar erg versterkten en aanvulden. In 2016 heb ik de Civilian Instructors Course gevolgd en ben ik gaan lesgeven. Lesgeven en trainen bij Helena heeft mijn interesse voor mentale weerbaarheid en bewegen nog meer aangewakkerd en heeft richting gegeven aan mijn studie. Inmiddels heb ik mijn bachelor psychologie voltooid (richting neuropsychologie) en een minor bewegingswetenschappen gevolgd.

Ik ben les gaan geven omdat.....

De instructeurscursus leek mij ten eerste een goede manier om mijn Krav vaardigheden te verbeteren. Tijdens de cursus leer je erg veel en ben je intensief aan het trainen. Daarnaast zag ik het als een uitdaging om voor de groep te gaan staan, waarbij ik echt compleet uit mijn comfortzone zou stappen.

Het leuke aan lesgeven, vind ik het bedenken hoe ik iemand het beste een bepaalde vaardigheid of techniek kan aanleren, omdat iedereen anders is en op zijn eigen manier leert. Het allerleukste vind ik om het moment te zien tijdens een drill dat studenten ineens de knop hebben gevonden, hun Krav mindset aan zetten en het uiterste uit zichzelf halen.

Waarom ik heb gekozen voor Trainingscentrum Helena.....

Er bestaan veel manieren om mentaal of fysiek sterker te worden, maar het gaat vaak gepaard met het ander. Helena voldoet daarom naar mijn mening als leerschool echt aan het complete plaatje, omdat beide hier worden getraind.

Daarnaast vind ik het een erg leuk team om mee samen te werken, mede door de diversiteit aan persoonlijkheden en kennis die het heeft. Niet alleen in de lessen, maar ook binnen het team motiveren en helpen we elkaar om beter te worden en dagen we elkaar uit.

Meer weten over de lessen van Sharon?

Klik dan op de productbutton(s)

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons