fbpx

SUZANNE BETLEM

FUNCTIES

Divisiehoofd Trojan Workout, Financiële Administratie

GEEFT LES IN

Trojan Workout

SPORTCV

Trojan Workout Instructeur, PCC instructor, RKC instructor, Sportvastencoach, Krav Maga Level P3

Het stellen van een concreet doel geeft focus en intentie

Ik was vroeger vooral een paardenmeisje, pas toen ik Martijn leerde kennen heb ik voor het eerst een kettlebell opgepakt en begon ik met krachttraining. Ik vind het leuk om mijzelf uit te dagen, op verschillende vlakken. Het stellen van een concreet doel geeft focus en intentie aan je training en dat heeft in mijn geval onder meer geresulteerd in het rennen van een halve marathon, het wandelen van een 80km mars, het pressen van een 24kg kettlebell en het uitvoeren van 100 kettlebell snatches in 4 minuten.

Ik ben les gaan geven omdat.....

Om mijn eigen vaardigheden te verbeteren, ben ik in 2015 diverse opleidingen gaan volgen op het gebied van Kettlebell training en Calisthenics. Het lesgeef aspect daarvan beviel zo goed dat ik al snel besloot om een carrière switch te maken en trainer te worden. Sindsdien geef ik bij Trainingscentrum Helena personal training, groepslessen Trojan Workout en diverse seminars.

Het les geven geeft mij ongelooflijk veel energie en voldoening om mensen te leren, inspireren en motiveren om op een veilige en doeltreffende manier te trainen. Ik heb mijn hart verpand aan kettlebell training en wil die passie graag delen!

Waarom ik heb gekozen voor Trainingscentrum Helena.....

Ik sta volledig achter de principes van Trojan Workout. Het is een zeer volledig, veilig en razend effectief systeem waarmee je ook als instructeur zeer goed uit de voeten kunt. Bijzonder bij Trainingscentrum Helena is dat we niet alleen onze leden proberen te motiveren, maar ook elkaar. Iedere instructeur heeft een eigen aanpak, maar samen onderschrijven we dezelfde principes en helpen we elkaar verder.

Meer weten over de lessen van Suzanne?

Klik dan op de productbutton(s)

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons