fbpx

STEPHAN WATTIMENA

FUNCTIES

Divisiehoofd Krav Maga Volwassenen

GEEFT LES IN

Krav Maga Volwassenen, Trojan Workout, Fightclub

SPORTCV

Docent Lichamelijk Opvoeding,  Docent Zelfverdediging, Personal Trainer, Senior Trojan Workout Instructeur, RKC Instructor Level 2, Krav Maga Level Expert 1, Krav Maga Instructeur: Civiel, Ladies only, Kinderen.

AAnVULLEND CV

Trainer Agressiemanagement (verbaal en fysiek incl. fixatiemiddelen), Instructeur CRT/VMS,  Trainer Rots en Water (psychofysieke training voor PO, VO, MBO, speciaal onderwijs, hulpverlening, jeugddetentie en GGZ), Trainer Jezelf de Baas, Agressie Regulatie Training voor jongeren, Trainer NAAST (Nederlandse Anti Agressie & Stress Training)

"It's about progress, not perfection"

Mensen (mentaal) zien groeien en persoonlijke obstakels overwinnen, is voor mij het mooiste resultaat. Als instructeur gaat het er mij niet om om te laten zien wat ik kan en heb bereikt, maar wat de ander kan en kan bereiken. Krav Maga is voor mij de beste manier om mensen zelfkennis en zelfvertrouwen te geven. Hoe zekerder je bent van je eigen vaardigheiden, hoe completer je als mens kan zijn.

Ik ben les gaan geven omdat.....

Lesgeven is eigenlijk altijd een passie van mij geweest en ik heb in feite ook nooit iets anders gedaan. Van fitness en personal training naar agressiemanagement en zelfverdediging. Uiteindelijk ben ik in 2005 bij Krav Maga uitgekomen en ik ben nooit meer gestopt. Toen ik in 2012 werd gevraagd om de instructeursopleiding te gaan doen, heb ik die kans met beide handen aangepakt.

Waarom ik heb gekozen voor Trainingscentrum Helena.....

Ik gaf al een aantal jaren Krav Maga les bij verschillende scholen toen Martijn mij vroeg om bij TCH te komen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Wat het voor mij het leukst maakt, is het nauwe en familiaire contact met de leden en de mogelijkheden binnen TCH om te groeien en te ontwikkelen.

Meer weten over de lessen van Stephan?

Klik dan op de productbutton(s)

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons