fbpx

Helena dag 2019

Destination KRAV MAGA “Confident in Confined Spaces”

Begin november is het weer zo ver: Helena Dag!!!! Speciaal en alleen voor de leden van Trainingscentrum Helena (TCH) hebben we weer een mooie dag gepland waar alle trainingsprincipes van TCH naar voren komen. Zoals de oudgedienden van ons gewend zijn, is de Helena Dag altijd op een speciale locatie en met een speciaal thema. Zo ook dit jaar.

Waar je normaal Krav Maga in de mooie groene zaal a.k.a. ‘De Groene HEL’ van TCH beoefent - of in de gymzaal in Alphen a/d Rijn, is het in real life scenario’s vaak niet zo netjes en ruimtelijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je plots Krav Maga moet toepassen in een kleine/drukke ruimte als een kantoor, donker steegje, concertzaal, wedstrijdtribune, lift, bus of trein. Met alle gevolgen en beperkingen die daarbij horen. Daarom staat dit jaar Helena Dag in het teken van: Destination KRAV MAGA - “Confident in Confined Spaces”’.

Zonder al te veel weg te geven: je gaat leren om in verschillende ongemakkelijke, beperkende ruimtes de Krav Maga technieken toe te passen, zowel voor je zelf, als voor iemand die je bij je hebt. Een hint die we jullie wel nog mee willen geven, zit al in de titel. Je bent namelijk onderweg….

De Helena dag Destination KRAV MAGA - “Confident in Confined Spaces”’ is exclusief voor actieve leden van Trainingscentrum Helena, ongeacht je Krav Maga level. Minimale leeftijd is 16 jaar.

Groepskorting van € 20 p.p.!

De investering voor een reguliere dagticket is € 109,- p.p. Meld jij je echter met twee of meer vrienden als groep aan, dan ontvang je € 20,- korting per persoon. De groepsaanmeldingen zijn op twee manieren te organiseren. Verloop de betaling via één groepsbetaling, dan kun je de groepsaanmelding via deze pagina afronden. Klik daarvoor op de groepknop. Betalen jullie toch liever separaat? Dan loopt de groepsaanmelding via Monique. Je kunt deze dan telefonisch doorgeven via +31 (0)23 844 5093 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De individuele aanmeldingen voor één reguliere dagticket lopen sowieso via deze evenementpagina.

Had je je al aangemeld voor de Helena Dag, maar wil je alsnog gebruik maken van deze korting? Geen probleem! Dat kan. Meld je dan even bij Monique.

GEEF JE SNEL OP om je van een plek te verzekeren!

 

In het kort:

  • Zaterdag 2 november van 10.00 - 18.00 uur
  • Een hele dag Krav Maga op o.a een unieke locatie
  • Training van niet alleen fysieke vaardigheden, maar ook mentale vaardigheden.
  • Speciaal T-shirt alleen voor die dag gemaakt.
  • Feestelijke afsluiting met hapje & drankje

Kosten:

  • Regulier Ticket € 109,- p.p.
  • Group Ticket € 89,- p.p. als je met 2 of meer vrienden boekt.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 02-11-2019 10:00
Einddatum 02-11-2019 18:00
Max. deelnemers 100
Sluitingsdatum 01-11-2019
Prijs €109,00

Prijs per groep

Aantal deelnemers Prijs per persoon(€)
3 89,00
4 89,00
5 89,00