fbpx

Wij steunen het Haarlems Sportakkoord!

Op 25 september jl. organiseerden de Wethouder Sport Haarlem (Merijn Snoek) en Sportformateur Haarlem (Martin van den Gugten), in samenwerking met SportSupport, de conferentie: Haarlems Sportakkoord. Tijdens deze conferentie kregen betrokkenen uit Haarlem e.o. de kans om mee te praten over de inhoud van het akkoord en support te tonen in de vorm van een handtekening. En wij waren er uiteraard bij!

Lees verder

Haarlemse Krav Maga-expert schrijft boek over ‘Trojan Workout’

Artikel in: Haarlems Dagblad 

- Fit lichaam binnen handbereik – 

Een fit, gezond en gespierd lichaam krijgen door twee keer per week een half uurtje te trainen. Volgens Krav Maga-expert Martijn Bos ligt een atletisch lijf voor iedereen binnen handbereik met de door hem ontwikkelde ‘Trojan Workout’. In zijn gelijknamige boek, dat zondag officieel wordt gelanceerd, beschrijft hij hoe je in minimale tijd maximale resultaten kan boeken. Het geheim? “Zoveel mogelijk spierspanning tegelijk genereren”.

Lees verder

Zelfverdediging voor vrouwen - Linda.TV

Ruim driekwart van de vrouwen wordt in het openbaar wel eens lastiggevallen. Actrice Loes Haverkort wil zich kunnen verdedigen, mocht dit nodig zijn. Krav Maga leent zich hier perfect voor. Martijn Bos van trainingscentrum Helena en expert in Krav Maga, leert Loes hoe ze zich weerbaarder kan maken. Wil je zien hoe? Kijk dan de filmpjes op Linda.TV

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons