fbpx

Wij steunen het Haarlems Sportakkoord!

Op 25 september jl. organiseerden de Wethouder Sport Haarlem (Merijn Snoek) en Sportformateur Haarlem (Martin van den Gugten), in samenwerking met SportSupport, de conferentie: Haarlems Sportakkoord. Tijdens deze conferentie kregen betrokkenen uit Haarlem e.o. de kans om mee te praten over de inhoud van het akkoord en support te tonen in de vorm van een handtekening. En wij waren er uiteraard bij!

Het doel van het Sportakkoord is zoveel mogelijk Haarlemmers met plezier laten sporten en bewegen. Om dit doel te realiseren kwamen er tijdens de conferentie ruim 80 maatschappelijke organisaties, sportverenigingen, scholen en andere betrokkenen aanwezig bij Alliance ’22 om te praten over de inhoud van dit akkoord. Het was een succesvolle avond, waarbij veel projectvoorstellen de revu passeerden.

Met trots hebben wij aan het einde van de avond onze support getoond door het ondertekenen van het Haarlems Sportakkoord. O.a. SportSupport deed verslag van de avond. Bekijk hiervoor het artikel op hun website. Als alles volgens planning loopt, dan wordt het akkoord november dit jaar nog ingediend bij het ministerie van Volksgezondheid, Sport & Welzijn. De uitvoering van het akkoord staat gepland voor 2020 - 2021.

Conf Haarlems Sportakkoord 2    Conf Haarlems Sportakkoord 3

Haarlems Sportakkoord Conferentie

 

 

 

 

 

 

  

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons