fbpx

Lid van de maand: Annemarie

1. Naam, leeftijd, woonplaats?
Annemarie Kramer, 45 jaar, Haarlem.


2. Waar train je (voornamelijk)? Haarlem of Alphen
Alleen in Haarlem.


3. Wat train je (Krav Maga, Trojan Workout of beide)?
Trojan Workout en in augustus start ik met het Stay Away Programma.


4. Vertel eens iets over jezelf (werk, thuissituatie, (sport)achtergrond)?
Samen met eeuwige verloofde Stefan en Jolie (9) en Luck (6) wonen we klein maar fijn aan het Spaarne aan de buitenkant van het Rozenprieel. Ik werk bij de gemeente Amsterdam en mis mijn collega’s enorm; we werken voorlopig nog thuis. Qua sport heb ik van mijn 12e tot mijn 30ste aan atletiek gedaan. Ik bleek talent te hebben voor de sprint en uiteindelijk kwam ik in de Nederlandse selectie terecht. Met name met het estafetteteam 4x100 meter heb ik hele mooie wedstrijden gelopen, met als hoogtepunt de Olympische Spelen in Athene in 2004. Hoewel we daar de eindstreep niet haalden was die zomer heel bijzonder. Er mochten maar 16 landen meedoen en we hebben keihard moeten knokken om op die lijst te komen. Niemand had dat vooraf gedacht, ik geloof echt dat onze teamspirit ons zover gebracht heeft.

5. Hoe lang train je bij TCH en hoe ben je bij TCH terecht gekomen?
Ik denk in september een jaar. Ik ben heel resoluut gestopt met atletiek en de jaren daarna is het me nooit gelukt iets te vinden dat ik echt leuk vond. Totdat mijn lieve vriendin Andra me vroeg een keer met haar mee te gaan naar de Trojan Workout. Ik was meteen verkocht.


6. Wat zijn je favoriete technieken en/of oefeningen
Eigenlijk vind ik alles wel leuk, vooral de diversiteit in de trainingen en dat je echt je eigen grenzen op zoekt. De kettlebel is nog niet mijn beste vriend, maar dat gaat steeds beter.


7. Heb je een leuke training anekdote of ervaring die je wilt delen?
Dat moet toch wel zijn toen mijn ‘man’ in onderbroek dwars door de Zoom training liep en Martijn het nodig vond daar even aandacht aan te besteden :-). Ook vroeg Martijn tijdens een van m’n eerste trainingen of ik soms een duursporter was en ik weleens eerder krachttraining had gedaan.


8. Wat zijn je sportieve doelen?
Mijn rug laat me af en toe in de steek, doel is vooral om heel te blijven en wat mobieler te worden. En ik wil me graag minimaal tien keer GOED kunnen opdrukken!


9. Hoe ben jij de intelligente lock-down doorgekomen op sportief gebied?
Heel goed, doordat ik niet naar Amsterdam hoefde kon ik meer gaan trainen en heb ik mijn abonnement zelfs uitgebreid. Ik dacht dus behoorlijk fit uit de lock-down te komen, maar weer trainen met gewichten was toch net ff anders. Dikke complimenten trouwens voor hoe jullie hier als centrum mee om zijn gegaan.


10. Als je iemand kon ontmoeten in de wereld, dood of levend, wie zou dat zijn?
Er is niemand waar ik idolaat van ben, liever zou ik dan willen dat mijn vader zijn kleinkinderen kon ontmoeten, zo jammer dat hij dat niet meer heeft meegemaakt.


11. Wat is je levensmotto?
Een echt motto heb ik niet, maar ik geloof wel dat de wereld er beter van wordt als we allemaal wat liever zijn voor elkaar en de natuur.


12. Hoe drink je je koffie?
Cappuccino graag, uit een echte koffiemachine laat anders maar zitten!

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons