fbpx

Lid van de maand: Marleen

1. Naam, leeftijd, woonplaats?
Marleen Coopmans, 38 jaar, Haarlem

2. Waar train je?
Haarlem

3. Wat train je (Krav Maga, Trojan Workout of beide)?
Trojan Workout

4. Vertel eens iets over jezelf?
We wonen nu sinds 2018 in Haarlem en zijn destijds met onze drie jongens Youp (8), Guus (5) en Sam (3) van het oosten van het land naar het westen verhuisd. Ik heb tot mijn 30e jarenlang aan handbal gedaan. Laten we zeggen bijna 25 jaar. Sinds de kids werd ik verliefd op krachttraining. Makkelijker te combineren en een voldaan gevoel. Eerst bij een personal trainer en daarna bij Helena.

Wat me erg motiveert, is het trainen is een groep. Die ene high five, van die medesporter die ook kapot gaat, geeft me net dat extra zetje om door te gaan.
De rest van mijn tijd ben ik een groot fan van gedachtenonderzoek. Ik ben een ervaren facilitator van The Work van Byron Katie en word helemaal blij van een belemmerende gedachte. Vooral als deze onderzocht is en omgezet naar iets waarvan ik niet eens wist dat het mogelijk was. Daarnaast ondersteun ik ondernemers in het opschalen van bedrijven. Te gek vind ik het om van niets iets te maken door consistentie en focus.

5. Hoe lang train je bij TCH en hoe ben je bij TCH terecht gekomen?
Ik heb geen idee. Suzanne, check eens even in het systeem. Ik denk nu ongeveer een jaar. De personal trainer die ik destijds had, heeft mij doorverwezen. Ook weer zo’n mooi voorbeeld van ondernemerschap. Hij wist dat hij mij als klant ging verliezen en toch verwees hij me door naar een con-collega omdat hij wist dat ik daar nog beter op mijn plek zat.

6. Wat zijn je favoriete technieken en/of oefeningen?
Een jaar geleden dacht ik echt dat dit The Deadlift was. Want er dwaalde nog altijd iets rond in mijn hoofd dat ik geen swing kon i.v.m. met rug. Een privéles met Suzanne bracht daar radicaal verandering in. Tuurlijk kan ik wel swingen en mijn rug ook. Dus met stip: The Swing.

7. Heb je een leuke training anekdote of ervaring die je wilt delen?
Dat ik me echt Mufasa voel als we The Simba Squat doen en the Circle of Life hoor ik op de achtergrond.

8. Wat zijn je sportieve doelen?
1. Door blijven gaan. Ik merk mijn grootste hick up is stoppen. Want dan is het weer oh zo moeilijk om te beginnen.
2. Mezelf uitdagen in het gewicht van The Kettlebell.
3. Links even sterk zijn als rechts.

9. Als je iemand kon ontmoeten in de wereld, dood of levend, wie zou dat zijn?
Mezelf zonder een ego. Ik ben heel erg benieuwd wat die persoon zou doen. En Kenau. Bijzonder hoe de film het gevecht, van deze vrouw, tegen de Spanjaarden voor Haarlem vertaald. Dus mocht je deze nog niet gezien hebben: kijk de film Kenau.

10. Wat is je levensmotto?
‘What if I fall? Oh darling, what if you fly?’

11. Hoe drink je je koffie?
Met havermelk.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons