fbpx

Lid van de maand: Mylaissa

1. Naam, leeftijd, woonplaats?
Mylaissa van Gool, 37, Haarlem.


2. Waar train je?
Ik train in Haarlem.


3. Wat train je?
Trojan Workout.


4. Vertel eens iets over jezelf
Samen met mijn twee kids Lenny (6) en Fia (11) wonen we nu 7 jaar in Haarlem. Ik heb twee enorme passies: een voor koken en de andere is scriptschrijven. Naast mijn werkzaamheden bij restaurant Olivijn, waar ik voornamelijk de events verzorg, cater ik voor partijen of verzorg ik privédiners.
Mijn achtergrond is Surinaams, vanuit mijn cultuur heb ik een breed scala aan smaken meegekregen deze breng ik dan graag terug in mijn gerechten.
In mijn vrije uren ben ik aan het werk aan een script voor mijn eerste film, een psychologisch drama over een verwaarloosd kind dat op veel te jonge leeftijd wereldkampioen wordt in de MMA-wereld en zonder begeleiding fame and fortune vergaard.

5. Hoe lang train je bij TCH en hoe ben je bij TCH terecht gekomen?
Ik train nu 4 jaar bij Helena,.Ik ben bij TCH terecht gekomen via een vriendin.


6. Wat zijn je favoriete technieken en/of oefeningen?
Ik vind het vooral fijn dat de training kort en effectief is. Ik vertrek om 9.00 en ben om 10.00 weer thuis. De no-nonsense aanpak waardoor je je snel sterk en fit voelt werkt voor mij enorm. Iedere les is altijd weer anders dat maakt het uitdagend en nooit saai.


7. Heb je een leuke training anekdote of ervaring die je wilt delen?
Ik train al jaar en dag samen met mijn overbuurvrouw Bregje bij TCH. Dus standaard in de ochtend appen we elkaar; “Gaan we?” en het antwoord is 90% van de tijd “Ja, het is maar een half uurtje”


8. Wat zijn je sportieve doelen?
Mijn doel is altijd om fit en sterk te blijven op zo’n effectief mogelijke manier.


9. Heb je wel eens deelgenomen aan een van de andere programma’s van Helena?
Naast het deelnemen aan de Trojan Workout opleiding, heb ik de Fittergy Vegan switch gedaan. Allebei echt een aanrader om te doen. De TWO nam ik aan deel niet zo zeer omdat ik ambieer instructeur te zijn, maar om nog beter de filosofie achter de workout die ik al wat jaren doe te begrijpen. De Fittergy Vegan Switch was een enorme uitdaging voor mij. Naast mijn passie voor koken hou ik nog meer van eten, dus 10 dagen vegan eten leek voor mij bijna onmogelijk. Toen ik de guidelines kreeg van de detox bleken deze echter mee te vallen en besloot ik zoals ik eigenlijk met alles probeer te doen in het leven, er een feestje van te maken. Vegan eten lijkt vaak saai en heel beperkt en de lijst van wat je niet mag lijkt oneindig lang. Maar, de lijst van wat je wel mag is nog veel langer, daar ben ik mee gaan spelen en heb een receptenboekje gemaakt. Waardoor het maken van de switch eigenlijk heel makkelijk was en nog veel belangrijker voelde ik me er super goed door.


10. Als je iemand kon ontmoeten in de wereld, dood of levend, wie zou dat zijn?
Als ik iemand mocht ontmoeten die dood is, zou ik heel graag mijn moeder nog eens willen zien en van haar willen horen hoe het leven daarboven is.


11. Wat is je levensmotto?
Maak van iedere dag een feestje, want je leeft dit leven maar 1 keer.


12. Hoe drink je je koffie?
Ik drink mijn koffie het liefst zwart.

Mylaissa

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons