fbpx

Get certified! Trojan Workout opleiding

Voor de mensen die nog meer verdieping willen geven aan hun Trojan Workout trainingen en/of hier professioneel mee aan de slag willen is er goed nieuws! Tijdens het eerste weekend van juni zal de Trojan Workout opleiding plaatsvinden!

Tijdens dit volledige vernieuwde certificeringsweekend leer je alles over deze ‘fast track to a sharper mind and a stronger body’ waaronder:

  • Een groot aantal uiteenlopende kettlebell en bodyweight technieken met verschillende variaties zodat je iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.
  • Technieken toepassen, combineren en effectief inzetten in een groep-les waar mensen van verschillende niveaus mee doen.
  • Uiterst effectieve coachingsvaardigheden die je helpen om voor korte en lange periode resultaten te kunnen blijven genereren bij je studenten.
  • Implementeren van de principes van Trojan Workout voor lessen in het algemeen en sport specifieke lessen, fysiologisch onderbouwd.
  • Lessen, trainingsschema's en planningen ontwikkelen, gericht op een specifiek doel.

Daarnaast word je zelf steeds beter in het uitvoeren van zwaardere kettlebell en bodyweight technieken en je ontwikkelt inzichten voor uitdagende variaties.
Na de nieuwe Trojan Workout opleiding zal je merken dat je steeds sterker wordt en een enorme impact hebt op de prestaties van anderen, los van hoe fit ze op dat moment zijn. Je leert hoe je steeds opnieuw een effectieve training verzorgt waarbij jouw studenten op een veilige manier blijven presteren.

We bieden ook ondersteuning na de opleiding. We hebben een Trojan Workout app ontwikkeld, met heel veel extra opties. De app-gebruikers krijgen straks een verwijzing naar een gecertificeerd instructeur in hun omgeving. Op de website krijg je ook ruimte om je business te promoten, mocht die behoefte er zijn.

Early bird korting: bij inschrijving voor 7 april ontvang je een korting van €100,-
Voor meer informatie over kosten, toelatingseisen, certificeringseisen en meer kun je terecht op trojanworkout.com

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons