fbpx

Info voor kinderen die op 6 juli in Haarlem examen doen

Aanmelden examen

Het is noodzakelijk dat uw zoon of dochter is aangemeld voor het examen. Iedereen heeft hierover een mail ontvangen met daarin een aanmeldingslink. Na de betaling ontvangt u een formulier waarin aanvullende gegevens worden gevraagd.

De deadline voor aanmelden is inmiddels gepasseerd. Mocht je je toch nog willen inschrijven, neem dan even contact op met Monique via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorwaarde examen

Uw kind mag enkel meedoen aan het examen wanneer het minimaal 4 maanden meetraint in één van onze Krav Maga Jeugd lessen. Eveneens is het belangrijk dat het kind de 4 maanden voorafgaand aan het examen geregeld aanwezig is geweest om voldoende uren aan scholing te bezitten.

Verder moet vanaf dit jaar het deelnemende kind (vanaf 8 jaar) in bezit zijn van een IKMF-paspoort. Het paspoort is aan te schaffen bij onze baliemedewerkster in Haarlem of bij de instructeur in Alphen a/d Rijn en kost 25 euro. Dit is een eenmalige aanschaf.

Betalen examen

Deelname aan het examen kost € 20,- per deelnemer. Per kind kunt u met de onderstaande betaallink uw kind opgeven.
https://www.trainingscentrumhelena.nl/evenementen

Tijden examen

In het onderstaande overzicht vindt u de tijdsindeling van het examen op 6 juli in Haarlem.

10:30 - 11:00 uur: Deur open en welkom
11:00 - 11:45 uur: examen 5 - 7 jaar (in het bezit van een witte, gele en oranje band)
12:00 - 12:45 uur: examen 8 - 10 jaar (in het bezit van een witte, oranje en blauwe patch)
13:30 – 14:30 uur: 11 - 15 jaar (in het bezit van een J patch)
14:45 – 15:45 uur: 11 - 15 (in het bezit van een J2 en J4 patch)

Locatie

Kennemer Sportcenter
IJsbaanlaan 4A
2024 AV, Haarlem

Tenue

De kinderen doen examen in het volledige tenue (zwarte Krav Maga broek en rood Krav Maga T-shirt) met zaalschoenen. Voor de leeftijdscategorie 5 - 7 jaar hoort hier de band bij. De kleur van de band is afhankelijk van het level dat uw zoon/dochter op dit moment heeft. Voor de overige leeftijdscategorieën geldt dat zij geen band hebben, maar een patch. Deze patch is vastgemaakt op de linker broekspijp ter hoogte van het bovenbeen. Kinderen die door hun level in het bezit zijn van scheenbeschermers moeten deze ook meenemen voor het examen. Verder is het aan te raden om voor uw kind voldoende water mee nemen en een stuk fruit voor na afloop van het examen. Er is op de locatie ook een horecagelegenheid aanwezig.

Toeschouwers zijn welkom!

Dit spannende evenement willen we natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan. Het is daarom mogelijk om zoveel toeschouwers mee te nemen als u wilt. Opa, oma, broers, tantes en buren. Iedereen is welkom. Er is een tribune en er is de mogelijkheid om “langs de lijn” mee te kijken met de deelnemers. Foto’s maken mag (zonder flitsen), filmen is daarentegen niet toegestaan.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons