fbpx

Overzicht buiten- en online-trainingen tijdens lockdown

Deze Corona-situatie brengt allerlei restricties met zich mee. Op reguliere wijze samen sporten, zit er voorlopig niet in. In ieder geval t/m 20 mei a.s. niet. Maar, binnen de kaders van het RIVM kan er ook een hoop wel! En daar kijken wij graag naar.

Hieronder tref je ons aangepaste Corona-rooster, met buitentrainingen, online-trainingen en speciale masterclass webinars. De benodigde Zoom-links heb je als lid reeds per e-mail ontvangen. Het deelnameprotocol is tevens toegemaild, maar ook nog op deze pagina te downloaden.

We hopen je 21 mei a.s. weer te mogen ontvangen. In de tussentijd......let op je veiligheid en blijf gezond!

Met sportieve groet,

Trainingscentrum Helena

Haarlem

Alle live lessen worden, conform de RIVM-richtlijnen, buiten gegeven. Het protocol van deelname aan de buitentrainingen heb je als lid/ouder reeds ontvangen via e-mail, maar is ook nog hier te downloaden: protocol volwassenen en protocol Kids en Junioren

Let op: zonder aanmelding via de app géén deelname. Alle online lessen vinden plaats middels Zoom. De ochtend- en avondlinks heb je als lid reeds ontvangen via e-mail. 

Corona rooster Haarlem 2

Alphen aan den Rijn

Ook hier geldt, alle live lessen worden, conform de RIVM-richtlijnen, buiten gegeven.

Het protocol van deelname aan de buitentrainingen heb je als lid/ouder reeds ontvangen via e-mail, maar is ook nog hier te downloaden: protocol volwassenen en protocol Kids en Junioren

Let op: zonder aanmelding via de app géén deelname. Alle online lessen vinden plaats middels Zoom. De ochtend- en avondlinks heb je als lid reeds ontvangen via e-mail. 

Corona rooster Alphen

Krav Maga Specials

Exclusief voor de actieve Krav Maga leden verzorgen we speciale webinars waar verschillende internationale experts een Masterclass verzorgen.  Onder andere Andy Burkert (E.I.T. van Duitsland), Tim Alexander (E.I.T. en C.I.T. van Australië) en George Chalkias (E.I.T. van Griekenland) zijn al te gast geweest.

Naast de fysieke en technische webinars, verzorgen we tevens webinars die focussen op je Mental Power.  Leer bijvoorbeeld beter te observeren, analyseren, communiceren en strijdplannen te maken.

Informatie over de Masterclasses ontvang je middels de (tijdelijk) wekelijkse nieuwsbrief. Middels de Zoom-avondlink kun je als deelnemen.

Zoom-regels

  • Je kunt alleen meedoen als je tijdens de les je scherm aan zet.
  • Tijdens de Krav Maga les verschijn in je Krav Maga outfit. Ben je niet in bezit van het officiële witte IKMF T-shirt? Trek dan een ander wit T-shirt aan. 
  • We begrijpen dat je achtergrond onrustig is met mogelijk andere mensen en/of huisdieren. We zullen het geluid klassikaal uitzetten en alleen activeren als je iets wilt vragen, zodat dit voor niemand storend is.
  • We houden de participatie van de lessen bij, zoals we dat altijd gewend zijn, maar er zit geen limiet op je lesdeelname deze weken.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons