fbpx

Alternatieve activiteiten in Corona-periode

Deze Corona-situatie is voor ons allen nieuw en vreemd. Op reguliere wijze samen sporten, zit er voorlopig niet in. In ieder geval t/m 28 april a.s. niet. Dit betekent echter niet dat we niet samen, vanuit huis, nog steeds 'Sterk in je Schoenen' kunt staan!

In deze persoonlijke videoboodschap hieronder van oprichter en eigenaar van Trainingscentrum Helena, Martijn Bos, vertelt hij hoe we met z'n allen sterk en fit kunnen blijven. Want we willen je natuurlijk ook in deze lastige periode graag ondersteunen met onze activiteiten en onze mental power principes. Verderop in dit bericht tref je de nodige, op de video aanvullende, links en informatie.

In de tussentijd is ons team druk bezig met het plannen van extra activiteiten, voor zodra we weer open kunnen. Denk aan extra seminars, examentrainingen en gezelligheid.

We hopen je 29 april a.s. weer te mogen ontvangen. In de tussentijd......let op je veiligheid en blijf gezond!

Met sportieve groet,

Trainingscentrum Helena

Online trainingen via social en Zoom

In de week van 16 maart zijn we gestart met het online aanbieden van activiteiten. We geven o.a. iedere doordeweekse dag besloten live lessen voor volwassenen via het platform Zoom en posten verschillende tutorials en challenges op onze social media kanalen: YouTube  Facebook en Instagram. Volg de kanalen om automatisch op de hoogte te blijven van de laatste posts! De wekelijkse planning aan tutorial posts ziet er als volgt uit:

  • Maandag - Trojan Workout
  • Woensdag - Krav Maga voor kinderen (Ouder-Kind les)
  • Donderdag - Krav Maga en Trojan Workout
  • Zaterdag - Trojan Workout
Krav Maga specials

Exclusief voor de actieve Krav Maga leden zijn er live Krav Maga lessen te volgen, met internationale gast Masterclasses van o.a. Andy Burkert (E.I.T. van Duitsland) en Tim Alexander (E.I.T. en C.I.T. van Australië). Daarnaast geven we zelf een Home Invasion webinar en gaan de Mental Power seminars gewoon online door. Zo blijven we, ook tijdens deze lastige tijden, samen verder werken aan het vergroten van je mentale weerbaarheid.

Trojan Workout app

Onze gratis Trojan Workout app zit ook boordevol oefeningen, met of zonder kettlebell. Heb je de app nog niet gedownload? Doe dat dan snel en plan gelijk je eerste workout in! 

 

>> download TWO app <<

 

Tijdelijk kettlebells met korting

Heb je ervaring met kettlebell training en wil je thuis aan de slag, maar heb je nog geen kettlebell? Neem dan contact met ons op. We verkopen de kettlebells tijdelijk met 20% korting. 

 

>> contact met Helena <<

Dankbaarheid en begrip

We willen iedereen die ons heeft gemaild met suggesties of ter ondersteuning heel erg bedanken. Als bedrijf zijn we kwetsbaar en volledig afhankelijk van jouw steun. We willen je vragen om begrip te tonen voor de situatie en niet je lidmaatschap te pauzeren of op te zeggen. We willen namelijk dat jullie wel nog een trainingscentrum hebben om naar terug te komen wanneer dat weer mag. Mocht je zelf geen vast inkomen hebben, dan zoeken we graag samen met je naar een oplossing. Als je wel een vast inkomen hebt, dan hopen we dat je jouw trainingscentrum wilt blijven steunen en dat we hopelijk na een aantal weken weer samen kunnen trainen.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons