fbpx
Coronamaatregelen aangescherpt: aangepaste lessen, roosters en regels

Conform de maatregelen van het kabinet in de aanpak van het coronavirus zijn onze lessen en roosters aangepast en enkele regels aangescherpt.  

Alle aanpassingen staan vermeld op de pagina: aangepaste roosters (Corona). Bekijk onze contactpagina voor de kanalen hoe je ons kunt bereiken bij eventuele vragen.

Kom Trainingscentrum Helena ervaren

Je overweegt een proefles Krav Maga of Trojan Workout bij ons. Wat tof! Er is geen betere plek om kennis te maken met deze trainingen dan bij de hoogst geschoolde Krav Maga instructeur en bedenker van Trojan Workout, Martijn Bos. En dit is zijn trainingscentrum! Al jarenlang de beste in Haarlem en Alphen aan den Rijn

Wat leer je tijdens je eerste proefles?

Voor velen best spannend, zo’n eerste les. Maar maak je niet druk. We houden rekening met onze leden. Dit is wat je kan verwachten: 

Bij Krav Maga leer je: effectief je veiligheid te vergroten,  gevechten te ontwijken en voorkomen, binnen enkele seconden met je tegenstander af te rekenen, je zelfvertrouwen en mentale kracht te laten groeien

Bij Trojan Workout leer je: je prestatie te optimaliseren door; je conditie te verbeteren, sterker te worden, je coördinatie te verbeteren.

Handig om te weten

  • De proefles is gratis en verplicht je tot niets.
  • Draag makkelijk zittende sportkleding tijdens de les.
  • Sportschoenen zijn in Haarlem niet nodig; we trainen daar op judomatten. In Alphen a/d zijn sportschoenen wel nodig; daar trainen we in een reguliere gymzaal.
  • Het meenemen van water en een handdoek wordt aangeraden.
  • Voor de Krav Maga proeflesser: mocht je in bezit zijn van een bitje en/of tok en voel je je prettiger bij gebruik daarvan, neem die gerust mee.
  • Breng de instructeur altijd op de hoogte van zaken waar eventueel rekening mee moet worden gehouden (bijvoorbeeld blessures).

Aanmelden

Om je aan te melden voor een proefles gebruik je het aanmeldformulier op deze pagina. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en dan zien we je tijdens je proefles.

Meer dan één proefles nodig?

Is één proefles te weinig voor je om goed in te schatten of Krav Maga en/of Trojan Workout iets voor je is? Wij hebben een oplossing: een proefpakket van drie lessen. Lees er meer over op onze proeflessenpakketpagina.

Tot snel!

Over Trainingscentrum Helena

Trainingscentrum Helena richt zich op de veiligheid en gezondheid van haar community. Met effectieve methodes leren wij onze leden mentaal, verbaal en fysiek sterk in de schoenen te staan. Kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit. Ons gekwalificeerd team van instructeurs staan klaar om jou je beste ervaring van Krav Maga mee te geven. Met vertrouwen, plezier en inspanning gaan we samen jouw proefles tegemoet.

Inschrijfformulier Proefles

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Lesgegevens

Uw gegevens

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons