fbpx

Weerbaar en vaardig opstellen in omgang met anderen

Krav Maga Junior is een unieke vorm van zelfverdediging voor kinderen van 11 t/m 15 jaar.  De tienerleeftijd is niet altijd even makkelijk. Door veranderingen in je leefomgeving en aan jezelf, is het vaak moeilijk om de juiste keuzes te maken. Daarnaast is een tiener vaak kwetsbaarder in omgang met leeftijdsgenoten. Pesterijen en vechtpartijen op het schoolplein zijn niet ongewoon, maar kunnen een behoorlijke impact hebben op je zelfbeeld en verdere ontwikkeling, in omgang met anderen. De Krav Maga Junior lessen kun je dan goed gebruiken.

De lessen Krav Maga Junior staan in het teken van het je weerbaar en vaardig opstellen in omgang met anderen. Het onderwerp pesten krijgt veel aandacht, maar ook assertiviteit en weerbaarheid. Daarnaast leer je alle effectieve technieken van Krav Maga, aangepast op je leeftijd en werk je aan je fysieke gesteldheid en motoriek.

Wat de junioren leren

Vervelende of agressieve klasgenootjes, vreemden die uw kind aanspreken, volwassenen die een kind kwaad willen doen. Dit zijn slechts enkele situaties waarbij uw kind leert omgaan met anderen mensen. We behandelen ook calamiteiten zoals brand of hoe te reageren in een drukke mensenmassa.

Zelfvertrouwen en weerbaarheid staan centraal. Uw kind leert:

  • omgaan met pesters en pesterijen
  • bedreigende situaties vermijden
  • een positief gevoel over hun identiteit en zelfvertrouwen ontwikkelen
  • het fysieke vermogen van hun lichaam verkennen en grenzen te verleggen
  • gepaste zelfverdedigingstechnieken voor de jeugd

Investering, dagen en tijden

Krav Maga Junior is voor iedereen van 11 t/m 15 jaar oud. De kosten zijn afhankelijk van de trainingslocatie en -frequentie.

Krav Maga Kids is voor iedereen van 8 t/m 10 jaar oud. We geven lessen op starters en gevorderden niveau. De kosten zijn afhankelijk van de trainingslocatie en -frequentie.

In Haarlem geven we:

  • 3x per week startersles; op maandag-, woensdag- en vrijdagavond resp. van 17:00 - 17:45, 17:30 - 18:15 en 17:30 - 18:15 uur.
  • 2x per week gevorderdenles; op woensdag- en vrijdagavond van 18:15 - 19:00 uur.

In Alphen aan den Rijn geven we:

  • 1x per week les op alle niveaus; op dinsdagavond van 18:15 - 19:00 uur.

Voor 1x per week les betaald u € 33,- per maand. Voor 2x per week les betaald u € 40,- per maand. Deze abonnementen worden per incasso geïnd en zijn maandelijks opzegbaar.

Bij inschrijving betaal je éénmalig €15,- administratiekosten. Deze kosten worden geïncasseerd tijdens de 1e maand van het lidmaatschap.

Bewezen realistische zelfverdediging

Krav Maga Junior is anders dan andere vechtsporten, omdat de focus op de praktijk ligt. Geen stoffige tradities of 'mooie' technieken. Krav Maga leert uw kind alleen technieken die écht werken. Daar heeft uw kind immers het meest aan.

De zelfverdedigingmethode is gebaseerd op jaren van ervaring op grote schaal, nationaal en internationaal. Onze hoogste prioriteit is kwaliteit. Om de Helena-kwaliteit te blijven waarborgen, laten we ons voortdurend bijscholen. Binnen de verschillende disciplines en op de allerhoogste niveaus. We willen het allerbesten ontvangen, zodat we het allerbesten kunnen geven.

Zo leert uw kind het beste van Krav Maga, ongeacht de leeftijd.

WACHT NIET TE LANG MET AANMELDEN

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons