fbpx

Discipline, respect en sociale vaardigheden als kern

Krav Maga Kids is een unieke vorm van zelfverdediging voor kinderen van 8 t/m 10 jaar. Kinderen leren spelenderwijs hoe ze zichzelf fysiek, maar ook verbaal kunnen verdedigen. Discipline, respect en goede sociale vaardigheden zijn drie kernbegrippen van de lessen.

Daarnaast zijn de kinderen lekker sportief bezig met andere leeftijdsgenootjes. Zo kunnen ze de geleerde vaardigheden direct toepassen. De kinderen worden extra aangemoedigd hun natuurlijke bewegingspatronen te gebruiken tijdens de lessen, zo werken ze vanaf jonge leeftijd aan hun fysieke ontwikkeling en motoriek.

Wat de kinderen leren

Vervelende of agressieve klasgenootjes, vreemden die uw kind aanspreken, volwassenen die een kind kwaad willen doen. Dit zijn slechts enkele situaties waarbij uw kind leert omgaan met anderen mensen. We behandelen ook calamiteiten zoals brand of hoe te reageren in een drukke mensenmassa.

Zelfvertrouwen en weerbaarheid staan centraal. Uw kind leert:

  • zelfvertrouwen uit te stralen en voor zichzelf op te komen
  • bedreigende situaties te vermijden
  • weerbaar en vaardig omgaan met leeftijdsgenoten
  • verantwoord en respectvol omgaan met anderen
  • gepast reageren bij noodsituaties

Investering, dagen en tijden

Krav Maga Kids is voor iedereen van 8 t/m 10 jaar oud. We geven lessen op starters en gevorderden niveau. De kosten zijn afhankelijk van de trainingslocatie en -frequentie.

In Haarlem geven we:

  • 2x per week startersles; op woensdag- en vrijdagmiddag van 15:45-16:30 uur.
  • 2x per week gevorderdenles; op woensdag- en vrijdagmiddag van 16:30 - 17:15 uur.

In Alphen aan den Rijn geven we:

  • 1x per week startersles; op dinsdagmiddag van 16:45 - 17:30 uur.
  • 1x per week gevorderdenles; op dinsdagmiddag van 17:30 - 18:15 uur.

Voor 1x per week les betaald u € 27,- per maand. Voor 2x per week les betaald u € 33,- per maand. Deze abonnementen worden per incasso geïnd en zijn maandelijks opzegbaar.

Bij inschrijving betaal je éénmalig €15,- administratiekosten. Deze kosten worden geïncasseerd tijdens de 1e maand van het lidmaatschap.

Bewezen realistische zelfverdediging

Krav Maga Life Skills is anders dan andere vechtsporten, omdat de focus op de praktijk ligt. Geen stoffige tradities of 'mooie' technieken. Krav Maga leert uw kind alleen technieken die écht werken. Daar heeft uw kind immers het meest aan.

De zelfverdedigingmethode is gebaseerd op jaren van ervaring op grote schaal, nationaal en internationaal. Onze hoogste prioriteit is kwaliteit. Om de Helena-kwaliteit te blijven waarborgen, laten we ons voortdurend bijscholen. Binnen de verschillende disciplines en op de allerhoogste niveaus. We willen het allerbesten ontvangen, zodat we het allerbesten kunnen geven.

Zo leert uw kind het beste van Krav Maga, ongeacht de leeftijd.

WACHT NIET TE LANG MET AANMELDEN

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons