fbpx

KRAV MAGA VROUWEN
'FEMMEPOWER STAY AWAY'

Als vrouw volledig in je kracht staan

Het Femmepower Stay Away Programma is de eerste gecombineerde cursus van verbale, fysieke én mentale empowerment speciaal ontworpen voor vrouwen. Bij empowerment en zelfverdediging voor vrouwen zijn er immers andere dingen belangrijk dan bij een cursus voor mannen. Ook zijn er specifieke scenario’s die in het bijzonder voor vrouwen een gevaar vormen.

Tijdens het 10-weekse Femmepower Stay Away Programma gaan we één les per week met de drie centrale aspecten van zelfverdediging aan de slag: het verbale, het fysieke en het mentale aspect. Je leert je sterk(er) en zelfverzekerd(er) te voelen en overtuigd te zijn van je fysieke en mentale kunde, zodat je je leven en relaties veel meer naar je hand kunt zetten. Het programma leert je vaardigheden die nodig zijn om als vrouw volledig in je kracht te staan.

Zelfredzaamheid = verbale kracht + fysieke kracht + mentale kracht + technieken

Veel vrouwen zijn bang om alleen over straat te lopen. Vooral in het donker. Veel vrouwen vinden het ook moeilijk om directief te zijn wanneer iemand ze lastig valt. Of zijn terughoudend in het aangeven van grenzen. Thuis, op straat of op het werk. Allemaal situaties die zorgen voor een onveilig gevoel en ontkrachting van zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en zelfredzaamheid.

Het Stay Away programma heeft als doel en resultaat je als deelnemer weer sterker, weerbaarder en zelfverzekerder te laten voelen. Door het programma te volgen, leer je duidelijk grenzen aan te geven, jezelf fysiek te verdedigen en jezelf in een conflict onder controle te krijgen en te houden.

Je ervaart hoe het voelt om ‘in control’ te zijn, omdat je weet wat je moet doen. En wanneer je weet wat je moet doen en dat je het kan, sta je automatisch sterker in je schoenen.

Wanneer jij sterker in je schoenen staan, zal je merken dat je op een andere manier naar je omgeving kijkt. Je straalt die zelfverzekerdheid uit, waardoor mensen ook op een andere manier naar jou gaan kijken.

Inhoud Stay Away Programma

Tijdens deze cursus behandelen we de drie centrale aspecten van zelfverdediging:

  1. HET VERBALE ASPECT

Geweld is niet fijn. Het laatste wat je wilt, is vechten. Laat staan vechten met iemand die groter en sterker is dan jij. Daarom besteden we aandacht aan 'conflictbeheersing'. Oftewel: we leren je hoe je met praten nare situaties kunt oplossen en voorkomen en hoe je verbaal je grenzen kunt geven.

  1. HET FYSIEKE ASPECT

Toch kan een situatie altijd misgaan. We willen graag dat jij jezelf kunt verdedigen tegen alle aanvallen. Daarom leren we je ook Krav Maga, het meest realistische en best geteste zelfverdedigingssysteem ter wereld.

Krav Maga werkt ongeacht de grootte en gewicht van de gebruiker, waardoor het een perfect systeem is voor vrouwen van alle leeftijden. Je leert je verdedigen tegen de meest voorkomende aanvallen op straat. Wat moet je doen als iemand je wurgt? Vastgrijpt? Te dicht bij je gaat zitten? Of zomaar een kus geeft?

  1. HET MENTALE ASPECT

Tot slot besteden we ook aandacht aan mentaliteit: hoe sta je Sterk in je Schoenen? Hoe zorg je ervoor dat jij zo zelfverzekerd over komt dat een aanvaller je niet eens dúrft aan te vallen?

Voorproefje empowerment

Om alvast een voorproefje te geven op de cursus FemmePower Stay Away, hebben we 10 'Hoe bescherm ik mezelf?' tips op een rijtje gezet. De dames die bij onze 'Ladies Only' seminar aanwezig waren, zullen ze herkennen! Daarnaast kun je ook nog ons E-book 'De 7 mythes die vrouwen hun kracht ontnemen' gratis downloaden.

Startdatum en investering

De 10-weekse cursus wordt op de locatie in Haarlem gegeven (Gonnetstraat 7) en vindt plaats van 29 augustus t/m 14 november 2021. De lessen zijn iedere zondagochtend van 11:00 - 12:15 uur.  De lessen van 17 en 24 oktober 2021 komen te vervallen i.v.m. de herfstvakantie.

De totale waarde van het programma is € 179. Maar, schrijf je je vóór 22 augustus 2021 in, dan profiteer je van een korting van € 30,- en betaal € 149. Na 22 augustus 2021 vervalt de inschrijfkorting.

WACHT NIET TE LANG MET AANMELDEN

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons