fbpx

KRAV MAGA VOLWASSENEN
BASIS LEVEL P1

Kwaliteit begint bij een solide fundament

Middels ons Krav Maga Volwassenen P1 Programma leer je in 4 maanden tijd hoe je moet reageren in bedreigende situaties. De nadruk ligt daarbij op fysieke dreiging of geweld.


Je begint met het leren van de zelfverdedigingstechnieken tegen de meest voorkomende aanvallen en situaties. Wat te doen wanneer iemand je in je gezicht wilt slaan bijvoorbeeld. Of als iemand je wurgt of in een houdgreep neemt. Al deze technieken passeren de revue.

Iedereen kan het leren

Voor het leren van Krav Maga heb je geen achtergrond in zelfverdediging of vechtsport nodig. Je hoeft ook geen sportfanaat te zijn of topconditie te hebben. De technieken die je leert zijn namelijk gebaseerd op je natuurlijke reacties. Handig, want iedereen heeft dezelfde instinctieve reacties. Gooi maar eens een bal naar iemands gezicht. Zijn/Haar handen gaan vanzelf omhoog in een schrikreactie om de bal af te weren. Krav Maga gebruikt deze schrikreactie. Met slechts een kleine aanpassing gebruik je deze afwerende beweging om bijvoorbeeld een stoot richting het gezicht af te weren. Omdat het systeem werkt met de natuurlijke reacties van de mens is Krav Maga makkelijk aan te leren. Iedereen kan het. Ongeacht leeftijd, geslacht of achtergrond. Er zijn dus weinig voorwaarden om mee te kunnen doen. Het enige wat we van je vragen en telt tijdens de lessen is motivatie. Een kleine maar waardevolle investering voor jouw veiligheid, gezondheid en fitheid.

Inhoud Krav Maga P1 Programma

Door het Krav Maga P1 Programma te volgen: werk je aan je zelfvertrouwen en mentale kracht; word je fitter en sterker; weet je beter wat je moet doen in onveilige situaties; en leer je ook nog eens een hoop nieuwe mensen kennen.

Het Krav Maga P1 Programma omvat:
  • 4 maanden lang 2 trainingen per week (ter waarde van €192,-)
  • een extra examentraining met persoonlijk feedback (ter waarde van €45,-)
  • een officieel Krav Maga P1 examen met certificaat en patch (ter waarde van €40,-)
  • een unieke Krav Mindset seminar (ter waarde van € 79,-)
  • de eerste module van het cursusboek “Sterk in je Schoenen met Krav Maga” (ter waarde van €55,-)
  • een praktisch trainingsschema voor thuis om nog sneller fit te worden (ter waarde van €50,-)

Zelfredzaamheid = mentale kracht + fysieke kracht + technieken

Zelfredzaamheid bestaat niet alleen uit fysieke kracht en technieken. Het bestaat ook uit mentale kracht en beheersing. Tijdens het P1 programma leer en ervaar je dat mentale kracht een grote rol speelt binnen het zelfverdedigingssysteem en hoe je die kracht kunt uitbouwen en regisseren. Je leert jezelf in een conflict onder controle te krijgen en te houden bijvoorbeeld. Je ervaart hoe het voelt om ‘in control’ te zijn tijdens een conflict, omdat je weet wat je moet doen. En wanneer je weet wat je moet doen en dat je het kan, sta je automatisch sterker in je schoenen. Wanneer jij sterker in je schoenen staat, zal je merken dat je op een andere manier naar je omgeving kijkt. Je straalt zelfverzekerdheid uit. Die uitstraling zorgt er ook weer voor dat mensen op een andere manier naar jou gaan kijken.

Startdatum en investering

Het volgende P1 programma start 1 september 2020. Met twee trainingen per week leer je in 4 maanden de basistechnieken van Krav Maga.

We adviseren twee trainingen per week, maar train je liever 1 keer per week, dan kan dat ook. Het programma duurt dan wel iets langer, namelijk 8 maanden.

De totale waarde van het programma is € 461,- euro. Maar als je je nu opgeeft, betaal je slechts € 297,-. Hiermee bespaar je maar liefst € 164,-!

Je ontvangt tevens, als extra bonus, de Trojan Workout Kettlebell Basisseminar gratis. Na dit seminar kun je zelfstandig met de kettlebell werken aan je kracht, conditie en fitheid.

Schrijf je je in vóór 26 augustus 2020, dan ontvang je ook nog de nodige beschermingsmaterialen voor de eerste cursus (een tok en bitje ter waarde van € 22,-). Na 26 augustus 2020 vervalt deze extra bonus.

Bondlidmaatschap IKMF Nederland

Als je Krav Maga beoefent bij een club, sportschool of vereniging die bij de International Krav Maga Federation Nederland (IKMF) is aangesloten en je bent 16 jaar of ouder, dien je bij aanvang tevens lid te worden van IKMF Nederland. De jaarlijkse bondscontributie bedraagt € 25,- euro per kalenderjaar. Als betalend lid van de IKMF kun je:

  • Gratis gebruik maken van de IKMF-app. voor je smart Phone of tablet
  • Deelnemen aan lokale en centrale examens.
  • Tegen gereduceerd tarief deelnemen aan seminars georganiseerd door IKMF.
  • Gebruik maken van de faciliteiten en informatie van IKMF wereldwijd. LET OP: als je geen lid van de IKMF bent, kun je geen examens afleggen.

Lees meer over het IKMF bondlidmaatschap en schrijf je in op de IKMF-website op de IKMF-website.

WACHT NIET TE LANG MET AANMELDEN

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons