fbpx

Jouw mentale kracht is bepalend voor je succes

Bij sterk zijn denken we vaak aan grote spieren en zware gewichten optillen, maar je bent pas echt sterk als je mentaal ook sterk bent. 

Een gevecht is soms fysiek maar altijd mentaal. En dat geldt niet uitsluitend voor een conflict op straat. Een gevecht in jezelf komt ten slotte veel vaker voor. Het gevoel van innerlijke kracht, dat je sterk in je schoenen staat, is belangrijker dan winnen of verliezen.

Hoe je mentaal functioneren is uiteindelijk in alles bepalend voor het succes wat je behaalt. Of het nu gaat om zware dingen optillen, een conflict beëindigen of een vooraf gesteld doel realiseren.

1-op-1 coaching van Martijn Bos

Martijn Bos is 'mental coach', personal trainer, hypnotherapeut en Krav Maga expert. Hij werkt al ruim 15 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Martijn behoort tot één van de hoogst gegradeerde Krav Maga instructeurs in de wereld en is als eerst benoemd tot E.I.T. (Expert Instructors Team) van het International Krav Maga Federation. Hij werkte gedurende 6 jaar als docent conflicthantering aan de Hogeschool in Haarlem. Onder andere als Discipline Coach bij TV programma 'Van Etter tot Engel goes Kenya' (2006 RTL5), 'Family Matters' (2008, 2010 NCRV), als trainer bij 'What the Frans' (2015, NPO1) en 'Zelfverdediging voor Vrouwen' (Linda.TV 2016)

Martijn is CEO van Trainingscentrum Helena en de Martijn Bos Academy. Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, (porsoons)beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Martijn heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Inhoud programma's

De Mental Power trainingen worden verzorgd door de Martijn Bos Academy. Tijdens de Mental Power trainingen laten we je zien hoe je mentaal steeds sterker kunt worden. Je leert onze Krav Mindset, switchen tussen focus en alertheid en je bewustzijn in een (dreigende) omgeving te vergroten. Hierdoor ontwikkel je een vermogen om in elke situatie sterk in je schoenen te kunnen staan, te controleren waar je invloed op hebt en optimaal te kunnen presteren. Zelfs in benarde, spannende of stressvolle situaties.

Je leert grenzen verleggen, angsten overwinnen en ontwikkelt een vertrouwen waardoor je steeds opnieuw een uitdaging durft aan te gaan. Door theoretische onderbouwingen af te wisselen met praktische toepassing helpen de trainingen je steeds sterker worden, je beter te voelen en optimaal te kunnen presteren. 

MenPower Programma: 12 maanden lang volg je 1-op-1 coaching voor € 9.676,37 incl. btw

Om de top te bereiken en daar te blijven moet jij als persoon het verschil kunnen maken. Dit geldt in de sportwereld maar zeker ook in het bedrijfsleven. Alleen kennis is niet genoeg. Veel mensen hebben dezelfde opleidingen gevolgd, beschikken over dezelfde kennis en hebben gelijke vaardigheden om een taak uit te kunnen voeren.

Wil jij het verschil maken, dan hangt het af van jouw leiderschap. Met de vaardigheden om alert, attent en opmerkzaam te kunnen zijn, om op de juiste momenten te kunnen presteren.

DIT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP:

 • alertheid waardoor je opmerkzaam en alert bent, zonder dat dit je extra moeite kost
 • vlijmscherpe focus, zodat je efficiënt en effectief kunt werken
 • een krachtige mindset voor succes en groei, waardoor je sterk staat bij tegenslagen, weerstand en uitdagingen
 • een vechtersmentaliteit, waardoor je kunt incasseren en uitdelen en nooit opgeeft.
 • een gezond, fit en sterk lichaam en je leert hoe fysieke inspanning een vaste plaats heeft in jouw lifestyle
 • skills om jezelf en je geliefden te beschermen, je (sociale) veiligheid kunt vergroten en vechten voor wat je waard bent!

FemmePower Programma: een jaar lang groepscoaching voor € 6.047,37 incl. btw

Als vrouwelijke leider sta je vaak onder grote druk. Er wordt aan alle kanten aan je getrokken. Vaak moet je in een mannenwereld functioneren. Het is lastig om je grenzen aan te geven. De vele rollen en taken die je op je schouders hebt, maken je futloos en moe, waardoor je minder goed presteert.

Als het niet lukt om goed te functioneren, heeft dat consequenties. Voor je werk, je carrière, je kansen en mogelijkheden. Maar ook voor je relatie en gezin. Het lijkt alsof er nieuwe inzichten en vaardigheden nodig zijn. Om gefocust te zijn, gedisciplineerd, productief en daadkrachtig. Om assertief en energiek te zijn.

DIT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP:

 • Je voelt je sterk, energiek en veerkrachtig.
 • Je benut je volledige potentie en blijft groeien
 • Je hebt de energie om de hele dag bevlogen je werk te doen
 • Je hebt een grote draagkracht en bent bestand tegen stressvolle situaties
 • Je bent fit, gezond en slank

FemmePower Programma: 12 maanden lang volg je 1-op-1 coaching voor € 9.676,37 incl. btw

De inhoud van het individuele FemmePower programma is gelijk aan dat van het groepsprogramma. Evenals het resultaat:

 • Je voelt je sterk, energiek en veerkrachtig.
 • Je benut je volledige potentie en blijft groeien
 • Je hebt de energie om de hele dag bevlogen je werk te doen
 • Je hebt een grote draagkracht en bent bestand tegen stressvolle situaties
 • Je bent fit, gezond en slank

De aanmeldprocedure voor dit programma verloopt momenteel wel nog iets anders dan voor het groepsprogramma.

Wil je meer weten over het individuele FemmePower programma of over de aanmeldprocedure, neem dan contact op met de Martijn Bos Academy.

Ook losse online sessies mogelijk

In sommige gevallen is een jaarprogramma niet nodig of wenselijk. Daarom bieden we ook losse online sessies 1-op-1 coaching aan. Een enkele sessie duurt 60 minuten en staat tegenover een investering van € 150,-


Helena-lid en interesse in
Mental Power trainingen?

Voor onze leden hosten we wekelijks een online Mental Power training van 60 minuten.
Bekijk de aparte pagina HIEROVER voor meer details.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn
Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons