fbpx

MENTAL POWER TRAININGEN
HELENA-LEDEN

Werken aan mentale kracht zou net zo vanzelfsprekend moeten zijn als werken aan je fitheid, maar toch hebben mensen daar niet altijd een duidelijk beeld bij.

Laagdrempelige doorontwikkeling

Velen denken bij mentale training aan stoffige gesprekken met een psycholoog of geleerde. Of juist het tegenovergestelde, dat je mentaal sterker wordt door gruwelijk zware trainingen. Maar mentale kracht is helemaal niet stoffig en juist heel laagdrempelig. Je hoeft niet zwak te zijn om sterker te willen worden. Fysiek maar ook mentaal. En je kunt het overal voor inzetten:

  • Scherpere focus
  • Assertiviteit
  • Doorzettingsvermogen
  • Tegen stress
  • Zelfvertrouwen
  • Meer geduld
  • Minder zorgen

Noem maar op! Mentale kracht zet je primair in om een persoonlijkheid te worden (niet te verwarren met een popster) en om dingen voor jezelf gedaan te krijgen.

Investering, dagen en tijden

Deze speciale Mental Power groepstrainingen zitten niet in een vast programma. Het zijn reguliere lessen waar jij, als Helena-lid, elke week aan mee kunt doen. Je hoeft daar geen extra abonnement voor af te nemen. Aanmelden is niet nodig.

De Mental Power groepstrainingen vinden iedere woensdagochtend plaats van 10.00 – 11.00 uur.

Je kunt middels de vaste link inloggen en deelnemen. Bij aanvang van je eerste deelname krijg je een paar vragen die je voor jezelf mag invullen. 

We verwachten van alle deelnemers een actieve deelname tijdens de les. Dat is dus met je camera aan. Dit is niet alleen bevorderlijk voor jou, maar ook voor je sessiegenoten.

De sessies worden opgenomen voor een besloten online platform. Elke les zullen we een thema behandelen. Zelf een vraagstuk of casus aanbieden kan ook.

Spetterende energieke sessies

Wij bieden je spetterende, energieke Mental Power sessies waarvan het effect merkbaar zal zijn in je dagelijks leven. Precies datgene waar jij behoefte aan hebt.

Het enige wat wij vragen van alle deelnemers is commitment.

Je leert geen kettlebell swing zonder er met aandacht je best voor te doen. Je leert geen Krav Maga zonder je technieken in uiteenlopende situaties te testen en je wordt fysiek niet sterker zonder jezelf op een veilige manier uit te dagen.

Zo word je mentaal alleen sterker met aandacht en een wens om ook echt je kracht te voelen groeien.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons