fbpx

'Make the Switch' sportvasten met Fittergy

Sinds 2017 bieden we vanuit Trainingscentrum Helena het Fittergy sportvastenprogramma 'Make the Switch' aan. Zowel Suzanne als Martijn zijn gecertificeerd Sportvastencoach en hebben inmiddels vele tientallen mensen begeleid tijdens het maken van de zogenaamde ‘metabolic switch’. De resultaten zijn verbluffend en we zijn blijvend razend enthousiast!

Sportvasten is geen dieet, maar een ‘lifestyle reset’ om binnen 10 dagen slanker, fitter en energieker te worden. Sportvasten is een unieke trainingsmethode om je lichaam een ‘Switch’ van suiker- naar vetverbranding te laten maken. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Het resultaat voel en zie je al binnen 10 dagen. Dit resultaat kan je makkelijk vasthouden. Sportvasten is dé kickstart naar een gezonde lifestyle.

Vegan Detox

Naast het reguliere 'Make the Switch' sportvasten, bieden we sinds 2019 ook een Detox-programma aan, de zogenaamde Vegan Switch. Fittergy Vegan Switch is een 10-daags detox programma waarbij je je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam!

Vegan Switch is geen gewone detoxkuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen.

De voordelen van effectief ontgiften zijn:
• Tot 4 kilo gewichtsverlies
• Een versterkte darmflora
• Meer energie en een fitter gevoel
• Een mooiere huid

Investering, meer info en aanmelden

Make the Switch

'Make the Switch' sportvasten kost €250 voor het gehele traject (van 10 dagen), inclusief persoonlijk protocol, begeleiding en uitgebreid supplementenpakket.

Vegan Switch

Het Vegan Detox programma 'Vegan Switch' kost nu €134 (i.p.v. €149) en kan, met gebruik van de kortingscode HELENA, besteld worden via de Fittergy Shop.

Meer info en aanmelden

Voor meer info over Sportvasten of Vegan Switch, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Sportvasten of detoxen in Corona-periode

De gezondheid van onze leden heeft onze hoogste prioriteit. Zeker nu. We hebben verschillende vragen gekregen hoe wij in deze tijd van Corona omgaan met onze programma's Sportvasten en Vegan Detox.

Lees meer over de aangepaste sportvasten- en detoxprocedures op onze Coronapagina. Hieronder alvast de ervaring van Sven, die tijdens de Corona-periode zijn 10-daagse voltooide, met een superresultaat.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons